31/12/12

Duke 2013 : Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 4ο Τουρνουά

 

Στην ιστορία πέρασε το τουρνουά χάντμπολ "Duke 2013" όπου με απόλυτη επιτυχία διοργάνωσε ο Σύλλογός μας από τις 27 έως και τις 30 Δεκεμβρίου, στο Αθλητικό κέντρο Δαΐς. Ήταν το 4ο συνεχόμενο τουρνουά, μετά από αυτά των 2010, 2011 και 2012, αλλά το πρώτο που διεξήχθη πριν την "εκπνοή" του έτους αφού όλα τα προηγούμενα είχαν διοργανωθεί στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου...
Στο αγωνιστικό μέρος, οι 12 συνολικά ομάδες που συμμετείχαν στις κατηγορίες μίνι και παμπαίδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πρόσφεραν θέαμα στους φίλους του αθλήματος που επισκέφτηκαν το Δαΐς και απέδειξαν ότι το Ελληνικό Χάντμπολ έχει παρόν και μέλλον...

 
Στους "μικρούς", τον τίτλο του νικητή κατέκτησε η ομάδα του Πανιωνίου με 4 νίκες - 1 ισοπαλία και τέρματα 135 υπέρ - 88 κατά. Την 2η θέση κατέλαβε ο Ιωνικός ΝΦ που ισοβάθμισε με τον Πανιώνιο (στον μεταξύ τους αγώνα έφεραν ισοπαλία 26-26) αλλά έχασε την πρωτιά στη συνολική διαφορά τερμάτων... Στην 3η θέση κατετάγη ο ΑΣΕΔ, με 4 βαθμούς και 2 νίκες - 3 ήττες.
 
Στους "μεγάλους", το κύπελλο του πρωταθλητή κατέκτησε ο Πανελλήνιος ΓΣ όπου τελείωσε το τουρνουά με 9 βαθμούς, 4 νίκες - 1 ισοπαλία και τέρματα 162-119. Την 2η θέση κέρδισε η Αναγέννηση Βύρωνα που συγκέντρωσε 6 βαθμούς με 3 νίκες - 2 ήττες και γκολ 129-121, ενώ 3ος κατέληξε ο Ιωνικός ΝΦ (3 νίκες - 2 ήττες και τέρματα 144-131) ισοβαθμώντας με την Αναγέννηση η οποία τον κέρδισε στην μεταξύ τους αναμέτρηση (25-34).
 
Κατά τη διάρκεια της απονομής των αναμνηστικών Διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες, των Κυπέλλων στις 3 πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας, του τροπαίου στον 1ο σκόρερ κάθε κατηγορίας, αλλά και του MVP (καλύτερου παίκτη όπως ψήφισαν οι προπονητές) κάθε κατηγορίας, αθλητές, προπονητές και παράγοντες του αθλήματος αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά, φωτογραφήθηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το "Duke 2014"...
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία Παμπαίδων, MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο Άρης Σαλαπάτας του Πανελληνίου και πρώτος σκόρερ ήταν ο Παναγιώτης Καφούσης (Ιωνικός ΝΦ) με 60 γκολ, ενώ για την κατηγορία των Μίνι αγοριών MVP αναδείχτηκε ο Μπαξεβανίδης του Πανιωνίου και πρώτος σκόρερ ο Σιάτρας του Ιωνικού.
 
Τέλος, χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Προέδρου της ΟΧΕ, Παντελή Χατζηιωάννου κατά την βράβευση της νικήτριας ομάδας των παμπαίδων, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Δούκα, Πρόεδρο του ΑΣΕΔ, στον Κωστή Δούκα και σε όσους ασχολούνται με τα εκπαιδευτήρια, το Δαϊς και τις ομάδες του για την διοργάνωση και την πανδαισία χάντμπολ που μας πρόσφεραν. Τέτοια τουρνουά σαν και αυτό του ΑΣΕΔ αλλά και του ΠΑΟΚ που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Σαν πρόεδρος της Ομοσπονδίας φεύγω ικανοποιημένος από το επίπεδο των αγώνων και των αθλητών και με την πεποίθηση ότι αυτή η φουρνιά των παικτών είναι σε σωστές βάσεις και θα μπορέσουν να αναπτύξουν το άθλημα. Εύχομαι καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους συντελεστές, στους αθλητές και τους γονείς τους. Εύχομαι και τη νέα χρονιά να γευτούμε χαρές και διακρίσεις όπως αυτή που μας πρόσφερε φέτος ο Διομήδης Άργους...». 
Εκτός του Προέδρου της ΟΧΕ, τους αγώνες παρακολούθησε επίσης ο πρόεδρος της ΕΣΧΑ Θανάσης Κοντογεώργος,ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Γιάννης Βαρελτζής, πολλοί προπονητές, πλήθος γονέων και φίλοι του αθλήματος.

ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ : Μιχάλης Κατσόγιαννης (τηλ. 6932632563)


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "GOAL" ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ DUKE 2013





30/12/12

DUKE 2013 / ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ - Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ (ΕΦΗΒΟΙ)


Μετά από ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο νήμα η Εθνική Παίδων νίκησε 27-26 την πρωταθλήτρια Ελλάδας εφηβική ομάδα του Α.Σ.Ε Δούκα στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στο Δαϊς στο πλαίσιο του τουρνουά «Duke 2013». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε χάρις σε τέρμα του Ηλιόπουλου (παίκτη του Α.Σ.Ε Δούκα!) 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης. Η εξέλιξη του αγώνα ήταν συγκλονιστική με την Εθνική ομάδα να κάνει ένα μεγάλο σερί 6-0 στο διάστημα 10-21 και να προηγείται 10-6 (από 4-6) και στο 28' με 13-8. Ένα ξέσπασμα του Δούκα όμως στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου με επιμέρους σκορ 8-1, έδωσε την πρωτοπορία στην ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» με 14-16 στο 36'. Το παιχνίδι στην συνέχεια πήγε γκολ- γκολ με τον Α.Σ.Ε Δούκα να προηγείται 24-26 στο 57', αλλά η Εθνική με ένα σερί 3-0 έφτασε στην νίκη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δούκας είχε δύο δοκάρια στις ισάριθμες τελευταίες επιθέσεις του. Το πρώτο κάθετο από τον Τζανιδάκη όταν το σκορ ήταν 26-26 και το δεύτερο οριζόντιο από φάουλ σε νεκρό χρόνο του Αιβαλιώτη και την σημαντική παρέμβαση του τερματοφύλακα Λιούμη που κράτησε το σκορ υπέρ της ομάδας του.
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ - Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ ΕΦΗΒΟΙ 27-26
Τα δεκάλεπτα: 4-6, 9-6, 13-11 (ημχ.), 17-18, 22-22, 27-26
ΕΛΛΑΔΑ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Λιούμης, Τσεσμετζίδης 3, Μακρυγιάννης, Μωραϊτης 3, Ηλιόπουλος 4, Ζωσιμίδης, Ντουλμάτζης, Λαδάκης, Αποστολίδης 2, Καρόπουλος, Κρητικός 5, Τσάτσας, Σάββας 4, Τζάνος, Πλατής, Τριανταφυλλίδης 1, Τσαναξίδης 2, Χαραλαμπίδης 1, Κοπαϊδης 1, Γκαράς 1
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ (Δημήτρης Στραβομύτης): Τζανιδάκης 7, Μυλωνάς 5, Καρακάσης, Κανάκης, Μπραουδάκης Ν. 5, Μπάγιος, Φιλίππου, Πανταζής, Καραδήμας, Αιβαλιώτης 5, Ρούσσος, Μπραουδάκης Δ., Βασίλας, Αραπακόπουλος 4.
Διαιτητές: Παπαδάκης - Ψύλλος
Δίλεπτα: 3-0, Πέναλτι: 1/1-2/3.

«Πειθαρχία, πάθος και σεβασμός»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Ιατρούδης τόνισε: «Κρατάμε την πειθαρχία, το πάθος και τον σεβασμό στην δουλειά που γίνεται σε αυτή την προσπάθεια των παιδιών. Δεν μας ανήκει κανένα μέλλον, εάν δεν συνεχίσουμε μέσα από τα σωματεία την σκληρή δουλειά στις νέες γενιές των παικτών. Έχουμε προβλήματα ατομικής τεχνικής, τα οποία θα πρέπει στο μέλλον να δουλέψουμε στα σωματεία ακόμα περισσότερο για να δώσουμε στην διάρκεια του χρόνου αθλητές επιπέδου στις ομάδες της Α1 και της Εθνικής Ανδρών. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές των ομάδων για την άψογη συνεργασία και τους γονείς των παιδιών που είναι ουσιαστικά οι χορηγοί των παιδιών στις προσπάθειες τους. Είναι μονόδρομος η συνεργασία όλων μέσα από σκληρή δουλειά για να ξαναδημιουργήσουμε παίκτες και ομάδες που θα οδηγήσουν το άθλημα σε νέες επιτυχίες».

 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ : Μιχάλης Κατσόγιαννης (τηλ. 6932632563)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ DUKE 2013

 

29/12/12

DUKE 2013 / ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (ΕΦΗΒΟΙ)

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Δαίς στο πλαίσιο του τουρνουά «Duke 2013» η Εθνική Παίδων ηττήθηκε με 20-17 από την εφηβική ομάδα του Διομήδη (είχε και 3 νέους στη σύνθεση της). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, παρότι είναι ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι που δίνει μαζί σαν ομάδα.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΕΦΗΒΟΙ : 17-20
Τα δεκάλεπτα: 2-4, 7-8, 10-10 (ημχ.), 14-12, 16-17, 17-20

ΕΛΛΑΔΑ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Λιούμης, Τσεσμετζίδης 2, Μακρυγιάννης 1, Μωραϊτης 1, Ηλιόπουλος 1, Ζωσιμίδης 2, Ντουλμάτζης, Λαδάκης, Αποστολίδης, Κρητικός 1 ,Καρόπουλος, Τσάτσας 2, Σάββας 5, Τζάνος, Πλατής, Τριανταφυλλίδης, Τσαναξίδης, Χαραλαμπίδης 1, Κοπαϊδης, Γκαράς 1
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κάππος, Ρουμελιώτης, Σταματελόπουλος, Ελευθερίου, Κρεμαστιώτης Ε. 4, Πασσιάς 3, Σπέντζος 2, Μούγιτς 7, Σιατίρλης, Βαρδάκας 1, Κοντούλης 1, Μπεκιάρης, Χαντέλης 1, Χρηστένας, Κατσίκης, Καρκαλάτος 1, Κρεμαστιώτης Α.

Διαιτητές: Καρατζίνας- Φωκίτης, Δίλεπτα: 3-1, πέναλτι: 2/2-4/4

«Διάθεση να τιμήσουν την φανέλα»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παίδων Παναγιώτης Ιατρούδης τόνισε: «Καταρχάς πρέπει να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές του τουρνουά για την φιλοξενία, αλλά και τις ομάδες του Διομήδη και του Δούκα για την συνεργασία και την βοήθεια τους. Αγωνιστικά κρατάμε το πάθος των παιδιών και την διάθεση να τιμήσουν την φανέλα. Θέλουν πολύ δουλειά. Ελπίζω –γιατί είναι δύσκολη οικονομική συγκυρία- να εγκρίνει η Ομοσπονδία το κόστος για την παρουσία της ομάδα στην Μεσογειάδα της Τυνησίας (Χαμαμέτ, 10-17 Φεβρουαρίου). Θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για να δούμε τις ελλείψεις μας σε σχέση με τις άλλες δυνατές ομάδες της κατηγορίας μας και να μπορέσουμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Εφήβων τον Ιανουάριο του 2014».

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε: «Για εμάς ήταν ευκαιρία να κάνουμε κάποια παιχνίδια με τα παιδιά που ακολουθούν την ανδρική ομάδα, αλλά δεν έχουν αγώνες στα πόδια τους. Πάντα είναι ευχάριστο να κερδίζεις τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας σου, αλλά το σημαντικότερο είναι πως συμφωνήσαμε ότι έχουμε ακόμα πολλά να δουλέψουμε για να φτάσουμε το επίπεδο της βασικής ομάδας. Ως προς το θέμα της νοοτροπίας είμαστε σε σωστό δρόμο. Θέλω να ευχηθώ στους Ομοσπονδιακούς προπονητές Στέλιο Σεϊρεκίδη και Γιάννη Μπιζέτα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους στη Σλοβακία, αλλά κα να συγχαρώ τον Παναγιώτη Ιατρούδη και τους συνεργάτες του, διότι η Εθνική Παίδων που είδα, την χαρακτηρίζω εξαιρετικά αξιόμαχη και βρίσκεται σε σωστό δρόμο».

 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ : Μιχάλης Κατσόγιαννης (τηλ. 6932632563)
 

DUKE 2013 / ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ - Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ

 
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Σλοβακίας, η Εθνική Νέων έχασε από τον Δούκα με 28-17. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δαϊς στο περιθώριο του τουρνουά μικρών ηλικιών «Duke 2013».
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 17-28
Τα δεκάλεπτα: 1-6, 6-9, 8-17 (ημχ.), 11-20, 15-24, 17-28
ΕΛΛΑΔΑ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Παπαδόπουλος 1, Σεϊρεκίδης 2, Σαρηγιαννίδης, Δομπρής 2, Μελετάκος 1, Κυριακού, Κωστακίδης 4, Χατζηβακαλέλης 1, Πασσιάς 1, Καφαντάρης 4, Κατσίκης, Μπουκοβίνας, Ζλατάνος, Ζαχάρης, Αραπακόπουλος, Ιωάννου.
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ (Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 1, Στουμπής Π. 1, Τόμπρος 2, Τζηράς 7, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 1, Κλεώπας 3, Αργυράκης 2, Ρηγάτος, Στουμπής Δ., Ντούνης 1, Ζαλώνης 2, Μαγκαφουράκης, Αιβαλιώτης 1, Κοτελίδας 3, Ακάλεστος 1, Τζανιδάκης, Μπραουδάκης, Φιλίππου, Κανάκης, Ρούσσος, Μυλωνάς. Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Ανταλής, δίλεπτα: 3-0, πέναλτι: 0/1-3/4.
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ : Μιχάλης Κατσόγιαννης (τηλ. 6932632563)


ΤΟΥΡΝΟΥΑ HANDBALL DUKE 2013 (ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΜΙΝΙ)


2 ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ
9 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
17 ΟΜΑΔΕΣ
270 ΑΘΛΗΤΕΣ
1 ΑΓΩΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ
2 ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ
1 ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
2 ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΗΒΩΝ
15 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
15 ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΝΙ
2 ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΝΟΜΩΝ
  
ΜΙΝΙ                                                                                                                      
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ                                           
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ                                         
Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ                                           
ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ                                            
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ                           
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  
         
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
Γ.Σ ΧΑΝΙΩΝ
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
09.30          Μ      Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ: 17-33 (9-14)
10.40          Μ      ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ: 28-30 (11-17)
11.50          Μ      ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ: 14-15 (5-7)
13.05          Π/Π  ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ: 26-32 (12-16)
14.35          Π/Π  Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ: 21-18 (9-12)
16.05          Π/Π  Γ.Σ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ: 23-25 (7-12)
17.30          Μ      ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: 34-26 (14-12)
18.40          Μ      ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ - Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ: 24-16 (9-7)
19.50          Μ      Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ: 22-31 (9-17)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
09.30          Π/Π  Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - Γ.Σ ΧΑΝΙΩΝ: 28-28 (10-16)
11.00          Π/Π  ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ: 28-34 (8-17)
12.30          Π/Π  ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ: 15-30 (5-15)
13.55          Μ      ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ: 14-26 (7-14)
15.05          Μ      Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ: 15-13 (5-6)
16.15          Μ      ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ - Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ: 23-14 (12-6)
17.30          Π/Π  ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ: 20-19 (10-7)
19.00          Π/Π  ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ - Γ.Σ ΧΑΝΙΩΝ: 32-17 (14-12)
20.30          Π/Π  Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ: 24-37 (8-16)

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
09.30          Μ      Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ: 19-14 (7-5)
10.40          Μ      ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ: 15-26 (5-14)
11.50          Μ      ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ: 20-27 (9-19)
13.05          Π/Π  ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - Γ.Σ ΧΑΝΙΩΝ: 17-21 (7-9)
14.40          ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (ΕΦΗΒΟΙ): 17-20 (10-10)
16.30          ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ - Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ (ΑΝΔΡΕΣ): 17 - 28 (8-17)
18.15          Π/Π  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ -  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ: 21-30 (8-14)
19.45          Π/Π  Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ: 23-27 (11-11) 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
09.15          Μ      Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: 18-24 (14-14)
10.25          Μ      ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ: 24-21 (14-8)
11.35          Μ      ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ - ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ: 26-26 (12-11)
12.30          ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΙΝΙ
13.10          ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ - Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ (ΕΦΗΒΟΙ): 27-26
14.50          Π/Π  Γ.Σ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ: 33-33 (15-17)
16.10          Π/Π  Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ: 20-30 (11-11)
17.50          Π/Π  ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ: 25-31 (10-13)
19.00          ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ