22/3/13

Χάντμπολ Εφήβων: Αποσύρθηκε η Αναγέννηση Άρτας από τον Ημιτελικό όμιλο της Αθήνας

Η επίσημη ενημέρωση της Αναγένησσης Άρτας σχετικά με τη μη συμμετοχή της στον ημιτελικό όμιλο της Αθήνας που διεξάγεται στο Δαΐς, αλλάζει τα δεδομένα των αγώνων.  

Πλέον ο 2ος Όμιλος αριθμεί μόλις 3 ομάδες - προκρίνονται οι 2 πρώτες στο Final 6 του θεσμού - και το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής:  

Σάββατο 23/3, Δαΐς, ώρα 11:30, Α.Σ.Ε Δούκα - Πανιώνιος Γ.Σ
•Σάββατο 23/3, Δαΐς, ώρα 19:30, Α.Σ.Ε Δούκα - Π.Α.Ο.Κ
•Κυριακή 24/3, Δαΐς, ώρα 11:00, Π.Α.Ο.Κ - Πανιώνιος Γ.Σ  

Ακολουθούν οι 11 ομάδες που αποτελούν  τους 3 Ημιτελικούς Ομίλους... 

1ος ΟΜΙΛΟΣ - ΑΡΓΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
Α.Ο ΚΟΖΑΝΗΣ  

2ος ΟΜΙΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ (Δαΐς)
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ
Π.Α.Ο.Κ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ  

3ος ΟΜΙΛΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
Χ.Α.Ν.Θ
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΔΡΑΜΑ 86
ΚΙΛΚΙΣ

20/3/13

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΗΣ Ε.Σ.Χ.Α

Μετά τις αρχαιρεσίες την προηγούμενη Τετάρτη, το Δ.Σ. της Ε.Σ.Χ.Α (Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής) συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Θανάσης Κοντογεώργος
Α' Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Μανιάς
Β΄ Αντιπρόεδρος: Σπύρος Παπαϊωάννου
Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Σταυρακάκης
Ταμίας: Θέμης Κοζομπόλης
Μέλη: Νίκος Χάλαρης, Γιώργος Τριανταφύλλου, Λουκάς Οικονόμου, Λεωνίδας Μωραΐτης.
 
Επίσης συγκροτήθηκαν και οι επιτροπές οι οποίες αποτελούνται από τους:
Πρωταθλήματος: Σπύρος Παπαϊωάννου, Λεωνίδας Μωραΐτης, Δημήτρης Σταματιάδης.
Ανάπτυξης: Γιώργος Τριανταφύλλου, Μιχάλης Μανιάς, Νίκος Χάλαρης.
Πειθαρχική: Θανάσης Κοντογεώργος, Δημήτρης Σταυρακάκης, Λουκάς Οικονόμου.
Διαιτησίας: Θέμης Κοζομπόλης, Σπύρος Παπαϊωάννου. 
 
Ο Θανάσης Κοντογεώργος που θα διανύσει την 3η του θητεία ως Πρόεδρος της Ε.Σ.Χ.Α δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ο.Χ.Ε: «Σε μια δύσκολη εποχή κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την περαιτέρω συρρίκνωση του αθλήματος στην περιοχή της Αττικής. Εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους συνεργάτες και ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα στο μέλλον για τον ελληνικό αθλητισμό και να έχουμε βοήθεια από την μητέρα Ο.Χ.Ε».

ΟΜΙΛΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ

Στη συνεδρίαση της ΕΑΠ στις 11-3-2013 στα γραφεία της ΟΧΕ, ορίστηκαν οι όμιλοι και οι έδρες της ημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος  εφήβων, με συνδυασμό κλήρωσης και ορισμού, λαμβανομένων υπόψη των όρων της προκήρυξης καθώς επίσης και των δυσμενών οικονομικών συνθηκών. Οι όμιλοι έχουν ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ - ΑΡΓΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
Α.Ο ΚΟΖΑΝΗΣ


2ος ΟΜΙΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ / 23 - 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 (Δαΐς)
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ
Π.Α.Ο.Κ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ

Το Σάββατο 23/3 οι ώρες έναρξης των αγώνων θα είναι στις 10:00 και στις 11:45 (1η αγωνιστική) και στις 18:00 και 19:45 (2η αγωνιστική). Την Κυριακή 24/3 (3η αγωνιστική) στις 10:30 και στις 12:15.

3ος ΟΜΙΛΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
Χ.Α.Ν.Θ
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΔΡΑΜΑ 86
ΚΙΛΚΙΣ

9/3/13

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΣΧΑ 2012-2013 ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ


Το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημά της στην ΕΣΧΑ κατέκτησε η γενιά των '96άρηδων και '97άρηδων του ΑΣΕ Δούκα. Οι Παίδες του Σάσα Ζιβούλοβιτς νίκησαν στον τελικό της Αθήνας στο Κορωπί τον Πανελλήνιο με 35-30 (παρότι -πιθανότατα λόγω του άγχους, τελικός γαρ- δεν άγγιξαν ούτε το 50% των δυνατοτήτων, που πάμπολλες φορές έχουν δείξει) και για 4η σερί χρονιά τελείωσαν αήττητοι της υποχρεώσεις τους στην Αθήνα (9 νίκες με γκολ 336-201)!
Αλλωστε, από τις 7 Φεβρουαρίου του 2009 (μίνι τότε) και την ήττα με 25-24 από τον Κορυδαλλό στο Δαϊς μετράνε 59 επίσημους αγώνες στην ΕΣΧΑ με 58 νίκες και μία ισοπαλία (32-32 με τον Πανελλήνιο στις 18 Απριλίου του 2011, πάλι στο Δαϊς, όντας παμπαίδες)!
Επόμενη στάση ο ημιτελικός όμιλος του πανελληνίου πρωταθλήματος στο δρόμο για το Final 6 και την προσπάθεια να στεφθούν για πρώτη φορά και πρωταθλητές Ελλάδας, μετά την 3η θέση που κατέκτησαν πέρσι στη Βέροια.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 4-7, 11-13, 17-18 (ημ.), 22-25, 26-26, 30-35
ΠΕΝΑΛΤΙ: 1/2 - 4/5
ΔΙΛΕΠΤΑ: 4-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΟΥΤΣΟΣ - ΛΕΦΑΚΗΣ



Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ (ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ): ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ 1, ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗΣ 5, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Μ. 10, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 7, ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ 10, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΟΥ 1, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΚΑΛΛΗΣ, ΚΟΡΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΝΤΟΣ 1, ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ(Τ/Φ), ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (Τ/Φ).

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ (ΒΕΛΙΤΣΙΑΝΟΣ): ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΣ 1, ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ, ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ 2, ΠΕΤΡΟΓΓΟΝΑΣ (Τ/Φ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 1, ΒΕΡΡΑΣ Α., ΒΕΡΡΑΣ Ε. 5, ΚΑΛΛΟΝΙΑΤΗΣ, ΜΟΛΦΕΤΑΣ 2, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ 2, ΠΡΕΚΑΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ 9, ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΟΣ 8, ΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ (Τ/Φ).


1/3/13

Δείτε όλα τα videos της προχθεσινής εκδήλωσης στο κανάλι του ΑΣΕΔ, στο YouTube


Θυμηθείτε όλα τα videos που προβλήθηκαν στο θέατρο του Δαΐς, κατά την διάρκεια της τελετής για την κοπή πίτας του Συλλόγου μας (27/2/2013). Έχουν ήδη αναρτηθεί στο YouTube και σας τα παρουσιάζουμε...

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΦΗΒΩΝ 2011-2012
http://www.youtube.com/watch?v=vME48LOy4wE 

ΑΣΕΔ ΔΟΥΚΑ - 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΑΙΔΩΝ 2011-2012

BAZAAR 2012 (24-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 2012 - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ 2012 - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΣΕΔ

ΚΑΡΑΤΕ - ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2012 (ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)

ΣΤΙΒΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΣΕΔ 2012 (ΧΑΡΗΣ ΣΥΝΤΖΑΚΗΣ και ΜΥΡΣΙΝΗ ΒΛΑΧΟΥ, ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ)

ISTD ΧΟΡΟΣ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ (2012)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ CODY McCASLAND (video με μετάφραση)

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ "GIUSEPPE SCIACCA" ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΛΗ, ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣΕΔ

3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (ΠΑΙΔΕΣ)

3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (JUNIORS)

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΣΕΔ 2012 - ΤΜΗΜΑ "JUNIOR MULTI SPORT"
 

Έκοψε ο ΑΣΕΔ την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης, αισιοδοξίας...

Με μεγάλη επιτυχία, λάμψη και συμμετοχή διεξήχθη χθες (27/2) η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου μας στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο και Εκθεσιακό χώρο του Δαΐς.  
Ήταν όλοι εκεί... Εκπρόσωποι πολιτείας και ομοσπονδιών, άνθρωποι της τέχνης και πολιτισμού, αθλητές, προπονητές, διοίκηση, γονείς, φίλοι και χορηγοί όπου τίμησαν με την παρουσία τους μια λαμπερή γιορτή την οποία παρουσίασε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης.
 

Πιο συγκεκριμένα, με την παρουσία τους τίμησαν - μεταξύ άλλων - τη γιορτή του Συλλόγου μας οι κκ Δήμαρχος Αμαρουσίου: Γεώργιος Πατούλης, Διοικητής Α.Τ. Αμαρουσίου: Διονύσιος Πυλαρινός, Υποδιοικητής Α.Τ. Αμαρουσίου: Γεώργιος Ξηρός, Ιδρυτής & Διοργανωτής του Cosmogym Contest: Συμεών Σκουτέρης, Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρος Ελλ. Ολυμπιακής Επιτροπής: Ιωάννης Σταματόπουλος, Πρόεδρος ΠΕΠΣΣ: Κωνσταντίνος Μαρινάκης, Ταμίας ΟΧΕ: Αντώνης Χατζηνικολάου, Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ: Στάθης Παπαχαρτοφύλλης, Προπονητής Εθνικής ομάδας Παίδων Χάντμπολ: Παναγιώτης Ιατρούδης, Γενικός Γραμματέας ΕΛΟΚ: Μανώλης Δημητριάδης, Πρόεδρος Επιτροπής Εθνικών Πρωταθλημάτων ΕΟΚ: Αριστείδης Γολέμης, Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ: Βάσω Πετρίδου, Μέλος Επιτροπής Προεδρίας Διεθνών Βραβείων "Giuseppe Sciacca", Σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, Γεν. Γραμματέας Διεθνών Βραβείων "Giuseppe Sciacca" Βίκυ Μπαφατάκη, Συντονίστρια Διεθνών Βραβείων "Giuseppe Sciacca" στην Ελλάδα: Φωτεινή Βρύνα, Δημοσιογράφος: Γιώργος Μητσικώστας, Πρώην Πρόεδρος ΠΣΑΠ & Παλαίμαχος Διεθνής Ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης, Πρόεδρος Προπονητών Χάντμπολ Ελλάδος: Γιάννης Βαρελτζής, BB Euroleague Delegate: Χάρης Τασούλας και πολλοί ακόμη φίλοι του αθλητισμού...

Στον πρόλογό του, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε σε δύο σημαντικά γεγονότα που επηρέασαν τον ΑΣΕΔ το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Το ένα ήταν ο θάνατος του αγαπημένου μας "Duke", της καφέ αρκούδας - μασκότ του Συλλόγου μας από το 1995, όπου έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο σε ηλικία 23 ετών... Το δεύτερο γεγονός είχε σημείο αναφοράς τη γέννηση... Τη γέννηση μιας νέας και πολλά υποσχόμενης φουρνιάς αθλητών χάντμπολ όπου κατάφερε να κατακτήσει πρόσφατα το αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες Παίδων της Τυνησίας, έχοντας στις τάξεις της τρεις αθλητές του Συλλόγου μας... 
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης. 
Τόνισε το πολυδιάστατο έργο όπου επιτελεί ο ΑΣΕΔ σε επίπεδο αθλητισμού αλλά και κοινωνικοποίησης των νέων, προέτρεψε όλους για ακόμη καλύτερη συνεργασία, συνέργεια, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία...μέχρι να "βγούμε όλοι μαζί στο ξέφωτο", έξω δηλαδή από τα χαρακτηριστικά της κρίσης που σήμερα δυστυχώς βιώνουμε, με επίκεντρο την οικονομία... Ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο έργο του Συλλόγου για τις επόμενες δεκαετίες και υγεία σε όλους!

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του κ. Κωνσταντίνου Δούκα, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣΕΔ. Στη σύντομη εισαγωγή του αναφέρθηκε στο όραμα των ιδρυτών του Συλλόγου, ένα όραμα με κοινωνικές και παιδαγωγικές προεκτάσεις που ξεφεύγουν από τα στενά αθλητικά όρια μιας ομάδας ή μιας νίκης... Η προτροπή "κοιτάξτε όλοι γύρω σας για λίγα δευτερόλεπτα" ήταν χαρακτηριστική και προφανώς υπογράμμιζε ότι η εικόνα της κατάμεστης αίθουσας του θεάτρου αντιπροσωπεύει την αγάπη, την αλληλοϋποστήριξη, τη συμμετοχή, το ενδιαφέρον όλων για το έργο του Συλλόγου, δίνοντάς του ακόμη μεγαλύτερη ώθηση και κουράγιο για τη συνέχεια...
  

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011-2012
Στη συνέχεια, η εκδήλωση απέκτησε πιο "αγωνιστικό" χαρακτήρα... Ο Γενικός Αρχηγός του Χάντμπολ, Θεόφιλος Βάτης, επιχείρησε έναν σύντομο απολογισμό της περιόδου που πέρασε, με σημαντικότερη στιγμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας από την Εφηβική ομάδα.


Το σχετικό video θύμισε τις ανεπανάληπτες στιγμές που έζησε η ομάδα στη Δράμα, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου. Αμέσως μετά ανέβηκαν στη σκηνή οι αθλητές και παράγοντες της ομάδας για να παραλάβουν από το Δήμαρχο Αμαρουσίου τα αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματά τους, εισπράττοντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου...


Λίγα λεπτά αργότερα, την "τιμητική" τους είχαν οι Παίδες του τμήματος χάντμπολ, με το σχετικό τους video λόγω της 3ης Πανελλήνιας θέσης που κατέκτησαν πέρυσι στη Βέροια.
Η ενότητα του χάντμπολ έκλεισε με την βράβευση του αγαπητού σε όλους μας Τάκη Σαββίδη - επί πολλά χρόνια φροντιστή της ανδρικής ομάδας - με τον αντιπρόεδρο του ΑΣΕΔ, Νίκο Ζαλώνη, να απονείμει την αναμνηστική πλακέτα. Λίγο νωρίτερα προβλήθηκε ένα video με πρόσφατο αγώνα βετεράνων αθλητών του ΑΣΕΔ με φάσεις...από τα παλιά!!!
Τη "σκυτάλη" από τον κ. Βάτη πήρε ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας, Πέτρος Πετρίδης.
Ο τελευταίος, είχε τη χαρά να προλογίσει τις εξής τέσσερις σημαντικές επιτυχίες των ποδοσφαιρικών μας ομάδων:
1. Ανδρική ομάδα (3η Πανελλήνια θέση),
2. Εφηβική ομάδα (3η Πανελλήνια θέση),
3. Παιδική ομάδα (3η θέση στο Κύπελλο Ελλάδας),
4. Ομάδα Juniors ((3η θέση στο Κύπελλο Ελλάδας). Τις δύο πρώτες βραβεύσεις έκανε ο Πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκης, ενώ οι δύο τελευταίες διακρίσεις συνοδεύτηκαν με αντίστοιχη προβολή εικόνας και ήχου... 
Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τους Πρωταθλητές του Συλλόγου στο άθλημα του Μπάντμιντον (απολογισμός από την Γενική Αρχηγό, Χριστίνα Καρανάσου) 
Ακολούθησαν οι πρωταθλητές του Στίβου - και οι δύο (Συντζάκης και Βλάχου) αγωνίζονται στο άλμα εις ύψος (απολογισμός από τον Γενικό Αρχηγό, Θανάση Τσίγκο) 
Λίγο αργότερα...το καράτε με σημαντικές διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων (απολογισμός από τον Γενικό Αρχηγό, Σπύρο Δρακόπουλο). 
Ακολούθησε η απονομή μεταλλίων της ομάδας Γενικής Γυμναστικής του Συλλόγου, αλλά και αυτή του τμήματος ISTD Χορού, όπου ουσιαστικά αποτελεί το φυτώριο της πρώτης και λειτουργεί στα πλαίσια του Αθλητικού Απογεύματος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα... (απολογισμός από την Γενική Αρχηγό, Σελέστ Βάτη). 
Εντωμεταξύ, ο εξ αναβολής αγώνας πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών (Αετός - ΑΣΕΔ) που είχε οριστεί για τις 17:30 είχε πλέον τελειώσει και οι αθλητές της ομάδας έκαναν την εμφάνισή τους στο θέατρο του Δαΐς...πάνω στην ώρα! Ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος, Παντελής Ταρνατόρος, έκανε μια σύντομη περιγραφή του πλάνου λειτουργίας των τελευταίων χρόνων με τη "στροφή" του τμήματος προς τις υποδομές και τη σημασία που ο ΑΣΕΔ δίνει στην άρτια οργάνωση όλων των ηλικιακών του τμημάτων. 
Στον ετήσιο απολογισμό, η κορυφαία μπασκετική στιγμή της περιόδου 2011-2012 ήταν αναμφίβολα το Χρυσό Μετάλλιο που κατέκτησε η Σχολική ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στο Πρωτάθλημα Υπουργείου Παιδείας Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου. Βάση αυτής της ομάδας ήταν 9 αθλητές της Εφηβικής ομάδας του ΑΣΕΔ, οι οποίοι κλήθηκαν στη σκηνή για να βραβευτούν μετά το "Number One" video τους... Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος Επιτροπής Εθνικών Πρωταθλημάτων ΕΟΚ, κ. Αριστείδης Γολέμης.
Επιτέλους...έφτασε η ώρα των αυριανών πρωταθλητών...η ώρα της βράβευσης του "νηπιαγωγείου" του αθλητισμού...η ώρα των Junior Multi Sport των ακαδημιών του ΑΣΕΔ, όπου ξεσήκωσαν τον κόσμο με το χορό τους σε ρυθμό gangnam!!!
BAZAAR 2012
Το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Συλλόγου μας είναι πλέον θεσμός και μέρος των εσόδων του χορηγείται σε κάποιο κοινωφελές ίδρυμα. Φέτος, το μέλος του ΔΣ ΑΣΕΔ, Μαρία Σταυρακοπούλου, κάλεσε στο βήμα την εκπρόσωπο του σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιού" για να προσφέρει την επιταγή - υποστήριξη του ΑΣΕΔ του τεράστιου έργου που το σωματείο επιτελεί...
Αμέσως μετά, η κυρία Νένη Πατέρα, εκ μέρους της Επιτροπής "Κυριών" του ΑΣΕΔ, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην κυρία Έλενα Δάβρη, μέλος των "Κυριών" και από τα παλαιότερα μέλη του Συλλόγου (εγγεγραμμένη από το 1985). Η κυρία Δάβρη είναι αγαπητή σε όλη την αθλητική οικογένεια του ΑΣΕΔ την οποία κοσμεί με το ήθος της και το χαμόγελό της!!! Η ίδια, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε την οικογένεια Δούκα για όλη τη διαδρομή τους μέχρι σήμερα... 
Το κομμάτι του Μπαζάρ και της κοινωνικής ευθύνης του ΑΣΕΔ, έκλεισε η κυρία Βάσω Πετρίδου, Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Αναφέρθηκε στο θάνατο του Duke και σε κάποια βιογραφικά του στοιχεία, εξήγησε επιγραμματικά το έργο του Αρκτούρου και δεσμεύτηκε ότι ΑΣΕΔ και Αρκτούρος θα συνεχίσουν μαζί την πορεία τους προς την προστασία της καφέ αρκούδας με την πρώτη ευκαιρία...
 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ CODY...
Το τελευταίο μέρος της εκδήλωσης στο χώρο του θεάτρου, έκρυβε τεράστια συγκίνηση και μοναδικά μηνύματα ζωής, αγάπης και αισιοδοξίας... Το "δυνατό" video του 12χρονου Αμερικανού αθλητή Cody McCasland που σε ηλικία 15 μηνών αναγκάστηκε να χάσει τα κάτω του άκρα, δημιούργησε έντονη συναισθηματική φόρτιση σε όσους το παρακολούθησαν...Η δύναμη της ψυχής του, του επέτρεψε καταρχήν να επιβιώσει και στη συνέχεια να ασχοληθεί εντατικά με τον αθλητισμό... και να κάνει όλους εμάς να σκεφτόμαστε αυτά που στην καθημερινότητα ξεχνάμε γρήγορα...
Την ιστορία αυτή ανέδειξε ο αθλητής μπάσκετ Εφήβων του Συλλόγου μας, Γιώργος Δελής. Η πρότασή του να βραβευτεί ο μικρός Cody με τα  Διεθνή βραβεία "Giuseppe Sciacca" έγινε αποδεκτή από την πλειοψηφία της επιτροπής και από κει και πέρα ο αθλητής του ΑΣΕΔ τιμήθηκε για αυτή την πρωτοβουλία του...
Αυτά και άλλα πολλά περιέγραψε με τον δικό του γλαφυρό τρόπο και μαγεία ο κ. Γιάννης Σμαραγδής, Σκηνοθέτης και Μέλος της Επιτροπής Προεδρίας Διεθνών Βραβείων "Giuseppe Sciacca"... Αξίζει να σημειωθεί, ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης η κυρία Βίκυ Μπαφατάκη, Γενική Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων "Giuseppe Sciacca", αλλά και η κυρία Φωτεινή Βρύνα, Συντονίστρια του θεσμού των βραβείων στην Ελλάδα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ... 
Το δικό του χρώμα στην εκδήλωση έδωσε ο...μοναδικός Γιώργος Μητσικώστας! Ο ΑΣΕΔ του απένειμε αναμνηστική πλακέτα για τα χρόνια προσφοράς του στην ψυχική μας υγεία, για το άφθονο γέλιο που μας έχει χαρίσει και τις...αμίμητες μιμήσεις που έχει καταφέρει... Τον ευχαριστούμε θερμά...
 
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η συνέχεια και το τέλος της τελετής "μετακόμισε" στον Εκθεσιακό χώρο όπου ο Διευθυντής του ΑΣΕΔ, Απόστολος Κατσαρός, και μέλη του ΔΣ απένειμαν τιμητικές πλακέτες και αναμνηστικά δώρα στους εκπροσώπους των χορηγών εταιριών που στηρίζουν υλικά το έργο του Συλλόγου σε τόσο δύσκολες εποχές...
Στη συνέχεια ακολούθησε το "κυνήγι του φλουριού" με τις καθιερωμένες ευχές και τα σημάδια από τη ζάχαρη άχνη στα περισσότερα ρούχα, ενώ είχαμε φροντίσει να υπάρχει και το αντίδοτο στην πείνα!!! Άλλωστε, η διάρκεια της εκδήλωσης είχε ήδη ξεπεράσει τις 3 ώρες και σίγουρα λίγα ορεκτικά βοήθησαν την κατάσταση...
Οι αναμνηστικές φωτογραφίες ήταν πολλές, η ικανοποίηση του κόσμου για αυτά που είδε και ένιωσε ήταν επίσης σημαντική, και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε μια όμορφη βραδιά κατά τη διάρκεια της οποίας προσπαθήσαμε να δείξουμε το έργο του ΑΣΕΔ, να περάσουμε μηνύματα αισιοδοξίας και να ευχαριστήσουμε αυτούς που μας πρόσφεραν πολλές χαρές εντός και εκτός γηπέδων, χωρίς να κουράσουμε...

Σύντομα, όλα τα videos που προβλήθηκαν στην εκδήλωση θα "ανεβούν" στο κανάλι του ΑΣΕΔ στο youtube.
Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν στη γιορτή του ΑΣΕΔ... Και του χρόνου με υγεία, όλοι μαζί...όλοι εμείς!!!