23/3/12

"Χάλκινοι" στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα κατέκτησε την 3η θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, το "Final 4" του οποίου διεξήχθη την Πέμπτη και την Παρασκευή (22-23 Μαρτίου) στο Κιλκίς. Οι μαθητές - αθλητές του Κώστα Τσαβδαρίδη, φτάνοντας ξανά μετά από τρία χρόνια (από το 2009) στην τελική φάση, ηττήθηκαν στον ημιτελικό από το Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης, αλλά στον μικρό τελικό νίκησαν το 2ο ΓΕΛ Συκεών και φόρεσαν το χάλκινο μετάλλιο!
Την ομάδα αποτελούν έφηβοι και παίδες, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων αγωνίζεται στα αντίστοιχα τμήματα του ΑΣΕ Δούκα και συγκεκριμένα από την Γ' Λυκείου οι Νίκος Μπραουδάκης, Αγγελος Κανάκης, Μάρκος Χατζηαναγνώστου, Δημήτρης Καραδήμας, Γιάννης Συκάρης, από τη Β' Λυκείου οι Χριστόδουλος Μυλωνάς, Ορέστης Βασιλάς και από την Α' Λυκείου οι Ούρος Ζιβούλοβιτς, Μάριος Μωραϊτης, Ιάσωνας Στεφανίτσης, Γιάννης Μαυρομάτης, Εκτορας Πολύδωρος, Κωσταντίνος Κάλλης, Αγγελος Κόντος και Δημήτρης Μπραουδάκης.
Μάλιστα, η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα ήταν εκείνη με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στη φετινή διοργάνωση, αφού τα άλλα τρία Λύκεια είχαν στη σύνθεσή τους σχεδόν μόνο μαθητές - αθλητές Γ' Λυκείου.
Πρωταθλητής αναδείχθηκε το ΓΕΛ Αργους και μένει πλέον να αποσαφηνιστεί από το υπουργείο Παιδείας ποιο Λύκειο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Κροατία, 14-22 Απριλίου), αφού εκεί δεν επιτρέπεται η συμμετοχή μαθητών - αθλητών της Γ' Λυκείου.
Και του χρόνου ακόμα ψηλότερα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου