18/4/12

ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ



 



ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
http://exposureroom.com/members/skolskisport/cc998c8aecce4daf959001342653e7be/

Η σχολική ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με προπονητή τον Κώστα Τσαβδαρίδη, αποτελούμενη από 10 μαθητές (Μυλωνάς Χριστόδουλος, Βασιλάς Ορέστης, Ζιβούλοβιτς Ούρος, Μωραϊτης Μάριος, Πολύδωρος Εκτωρας, Μαυρομάτης Γιάννης, Κόντος Αγγελος, Κάλλης Κωνσταντίνος, Στεφανίτσης Ιάσωνας και Μπραουδάκης Δημήτρης) της Α' και Β' Λυκείου - αθλητές του ΑΣΕΔ (τόσοι είχαν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ οι αντίπαλοί μας παρατάχθηκαν με πλήρεις αποστολές 14άδας), εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βάραζντιν της Κροατίας από την Κυριακή του Πάσχα.
Μετά την σημερινή ολοκλήρωση της α' φάσης των ομίλων ισοβάθμισε με την Ολλανδία και την Πολωνία στην 3η θέση, αλλά υστερούσε στη διαφορά τερμάτων και κατατάχθηκε 5η (1η στον όμιλο η Αυστρία και 2η η Ουγγαρία). Ετσι θα αγωνιστεί αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή με αντιπάλους την Κύπρο και το Βέλγιο για τις θέσεις 17-19.
Τα αγόρια μας ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Πολωνία με 32-22, νίκησαν την Ολλανδία με 26-19, έχασαν από την Ουγγαρία με 31-16 και από την Αυστρία με 28-18, αλλά δεν μπήκαν στο γκρουπ 9-16 αφού οι Ολλανδοί νίκησαν τους Πολωνούς με 31-23.
Αντίθετα, τα εννέα κορίτσια από το Λύκειο Νευροκοπείου (κι εδώ οι αντίπαλοί τους κατέβηκαν με πλήρεις 14άδες), που εκπροσωπούν κι αυτά την Ελλάδα στην ίδια διοργάνωση, θα αγωνιστούν για τις θέσεις 9-16 (αύριο αντίπαλός τους η Σουηδία), καθώς αρκούσε η μοναδική τους νίκη επί της Ολλανδίας με 20-16. Στα άλλα ματς ηττήθηκαν με 25-15 από την Πολωνία, με 47-6 από την Ουγγαρία και με 28-13 από την Αυστρία.
Στα αγόρια στους "8" προκρίθηκαν τα σχολεία από Γερμανία,Τσεχία, Γαλλία, Σλοβενία, Βραζιλία, Κροατία, Αυστρία και Ουγγαρία.
Στα κορίτσια, αντίστοιχα, τα σχολεία από Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Σλοβενία, Βραζιλία, Τουρκία, Ουγγαρία και Αυστρία.
Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από τους αγώνες των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με την Ολλανδία και την Ουγγαρία, από το νικηφόρο ματς του Νευροκοπείου με τις Ολλανδέζες, αλλά και από την πολιτιστική εκδήλωση στην πλατεία του Βάραζντιν όπου οι 38 αποστολές παρουσίασαν ένα 5λεπτο πρόγραμμα η κάθε μία για την προβολή της χώρας τους και σε ειδικά κιόσκια προσέφεραν φαγητά και ποτά από τον τόπο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου