19/5/13

Χάντμπολ Ανδρών: Ήττα του ΑΣΕΔ στο Άργος (25-21) από τον Διομήδη και οριστικά 3ος.

 

Συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές του Γιώργου Κρανάκη όπου μετά το μεγάλο διπλό που σημείωσαν επί της ΑΕΚ στο Μενίδι, προσπάθησαν να επαναλάβουν τον άθλο τους και επί του Διομήδη στο Άργος, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των play-off...

Ο ΑΣΕΔ με νίκη "αγκάλιαζε" την πρόκρισή του στο ζευγάρι του μεγάλου τελικού, στοχεύοντας να αφήσει πίσω του (3η θέση) την ΑΕΚ... Ωστόσο δεν τα κατάφερε, ηττήθηκε με 25-21 από τους γηπεδούχους αν και διεκδίκησε επί ίσοις όροις τη νίκη μέχρι το τέλος... Άγγιξε την υπέρβαση αλλά σε καθοριστικές φάσεις του τελευταίου 10λεπτου φάνηκε άτυχος, άστοχος, νευρικός και αγχωμένος...

Με πάθος και δυνατή άμυνα, οι "μπλε" έδειξαν από την αρχή ότι δεν κατέβηκαν στο Άργος για τυπικούς λόγους! Αφού προηγήθηκαν με 5-6 στο πρώτο 10λεπτο, βρέθηκαν πίσω με 2 και 3 γκολ στη συνέχεια αλλά ισορρόπησαν εκ νέου και έχασαν πολλές ευκαιρίες να προηγηθούν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Διομήδης αγωνιζόταν με 1 και 2 παίκτες λιγότερους λόγω 2λεπτων αποβολών... Σκορ ημιχρόνου 12-11.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι - χέρι στο σκορ, με τον αγώνα να είναι άκρως αμφίρροπος και τον ΑΣΕΔ να προηγείται με 17-18 λίγο πριν τη συμπλήρωση του 50' με όμορφες επιθετικές ενέργειες των Μουντζουρίδη (7 γκολ) και Ζαμπούνη (4 γκολ).

Ωστόσο, το τελευταίο 10λεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα μας... Με επι μέρους αποτέλεσμα 7-3, οι "πράσινοι" καθάρισαν το ματς, εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον τελικό κερδίζοντας επιπλέον και το πλεονέκτημα έδρας... Στο διάστημα αυτό, οι γηπεδούχοι ανανέωσαν πολλές δεύτερες επιθέσεις μετά από επιθετικά "rebounds" - οι περισσότερες από τις οποίες κατέληξαν σε γκολ - βλέποντας συγχρόνως τον τερματοφύλακά τους να αποκρούει πολλά τετ α τετ και σουτ από τα πλάγια... Η ομάδα μας έδειξε ότι μπορούσε, τα έδωσε όλα αλλά προδόθηκε από τα λάθη της σε κομβικές στιγμές της αναμέτρησης... 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κλειστό της Αγίας Τριάδας βρέθηκαν περισσότεροι από 50 φίλαθλοι του ΑΣΕΔ που έδωσαν μπλε χρώμα στην εξέδρα, με τη φιλοξενία των γηπεδούχων να είναι υποδειγματική και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό!
 
Επίσης, η διοίκηση του Συλλόγου μας εκφράζει τις ευχές της για περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους αθλητές του Διομήδη, Λευτέρη και Αλέξανδρο Κρεμαστιώτη, όπου τιο πρωινό της Παρασκευής είχαν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι τους (συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο που παραβίασε το stop).  

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ με σκορ 34-29 (ημίχρονο 11-12) και εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό, ότι και αν συμβεί την τελευταία αγωνιστική των play-off καθώς υπερτερεί της ομάδας μας σε περίπτωση ισοβαθμίας στους 22 βαθμούς...  

Τα δεκάλεπτα: 5-6, 9-8, 12-11 (ημχ.), 13-18, 18-18, 25-21  

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 3, Χαντέλης 1, Μεγαλοοικονόμου 2, Καρκαλάτος, Μούγιτς, Πασσιάς, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 3, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 6, Ελευθερίου, Δεληγιάννης 4, Κολιτούμπας, Καραιβάνοφ 4, Τάσκοβιτς 2. 

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 1, Στούμπης Π., Μουντζουρίδης 7, Γεωργίου, Τόμπρος 3, Τζηράς 3, Γκέρτσος 1, Ζαμπούνης 4, Αραπακόπουλος, Αργυράκης, Στούμπης Δ., Ντούνης, Μαγκαφουράκης, Μισαηλίδης, Γεωργιάδης, Κοτελίδας 2. 

Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης,
Δίλεπτα: 4-3
Πέναλτι: 3/4-0/0.  

Ακολουθεί η Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
1. Διομήδης Άργους 25 (+0,5)
2. ΑΕΚ 22
3. ΑΣΕ Δούκα 20
4. ΠΑΟΚ 17 (+0,5) 

Πρόγραμμα Αγώνων τελευταίας (3ης) Αγωνιστικής:
ΑΣΕΔ - ΠΑΟΚ (22/5, ώρα 17:00 στο Δαΐς)
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΑΕΚ (22/5, ώρα 19:00 στο κλ. Αγ. Τριάδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου