7/7/13

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΣΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ



Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος, κ. Θεόφιλο Βάτη, δήλωσε εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος:
 
"Η χαρά που μας έδωσαν τα παιδιά ήταν απίστευτη... Μπράβο τους, τους ευχαριστούμε πραγματικά μέσα από την καρδιά μας... Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕΔ αλλά και για όλο το Σύλλογο, με τη σημερινή επιτυχία να δείχνει το δρόμο... ο ΑΣΕΔ ενωμένος μπορεί τα πάντα..."
 
Από το κλειστό γυμναστήριο της Πτολεμαΐδας ακόμη, ο έφορος των Πρωταθλητών Ελλάδας, Λεωνίδας Μωραΐτης, πρόσθεσε:
 
"Συγχαρητήρια σε όλους... Νιώθω μεγάλη ευτυχία, περηφάνια και συγκίνηση για αυτά τα παιδιά που δουλεύουν και αγωνίζονται μαζί εδώ και 6 χρόνια, δηλαδή από την πρώτη τους χρονιά στην κατηγορία των mini. Φέτος κατέκτησαν την 1η θέση στην Ελλάδα, παρέμειναν αήττητοι ολόκληρη τη χρονιά και δικαίωσαν τους κόπους τους... Στο τουρνουά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, το πίστεψαν και τα κατάφεραν! Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ και στον προπονητή μας, Σάσα Ζιβούλοβιτς, όπου έχει ένα τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία. Διαχειρίστηκε με μοναδικό τρόπο τους αθλητές του, τους ενέπνευσε και τους έκανε Πρωταθλητές Ελλάδας δουλεύοντας μαζί τους μέσα και έξω από το γήπεδο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου