2/12/12

Χάντμπολ Ανδρών: Τεράστια νίκη του ΑΣΕΔ και στο Κιλκίς (21-28) με νέα κατάθεση ψυχής!!!

 
 
Τελικά αυτή η ομάδα θα μας τρελάνει... Εκεί που πιστεύεις ότι φτάνει στα όριά της κερδίζοντας αγώνες στην εκπνοή και κάποια στιγμή είναι αναμενόμενο να χάσει, έρχονται παιχνίδια σαν το σημερινό για να αποδείξουν ότι η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη έχει "μέταλλο", μαγκιά, ψυχή, θέληση και πάθος...  

Στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής, η ομάδα μας ταξίδεψε στην δύσκολη έδρα του Κιλκίς όπου αγωνίστηκε κόντρα στον τοπικό ΓΑΣ Κιλκίς τον οποίο και κέρδισε με σκορ 21-28 (ημίχρονο 9-10) παίζοντας εκπληκτική άμυνα, επιβάλοντας τον ρυθμό της και έχοντας σε εξαιρετική μέρα όλους τους παίκτες της!!!  

Με τη νίκη αυτή, ο ΑΣΕΔ εδραιώνεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, φτάνει τους 12 βαθμούς με 6 νίκες στους 7 πρώτους αγώνες του και ετοιμάζεται με την ψυχολογία στα ύψη να αντιμετωπίσει μια σειρά 3 πολύ δύσκολων αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.   

Πιο συγκεκριμένα, ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπυ με τον κακό δαίμονα του ΑΣΕΔ, την ΑΕΚ (10/12, OTE TV) για το κύπελλο και οι αγώνες με ΧΑΝΘ (Θεσσαλονίκη, 15/12) και ΠΑΟΚ (Δαΐς, 22/12) για το πρωτάθλημα, όπου θα δείξουν σε σημαντικό βαθμό πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα φέτος!!!  
 
Στο σημερινό αγώνα, η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ (3-4 στο 10', 5-6 στο 20') για να κλείσει προηγούμενη το ημίχρονο με 1 γκολ διαφορά (9-10). Στη συνέχεια, ο ΑΣΕΔ βρήκε λύσεις στην επίθεση, έτρεξε στον αιφνιδιασμό, και ευτύχησε να έχει 6 διαφορετικούς σκόρερ από 3 γκολ και πάνω (Μουντζουρίδης 5, Γεωργίου 6, Γκέρτσος 3, Στούμπης Π. 4, Νικολαϊδης 3 και Κοτελίδας 5) ενώ παρέμεινε σοβαρός στην άμυνα. Με επι μέρους σκορ 12-18 στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, ο ΑΣΕΔ σημείωσε πανάξια νίκη - όσο και αν προσπάθησαν να του τη στερήσουν οι "άρχοντες" του αγώνα! Τα διαιτητικά λάθη ήταν τραγικά, προκλητικά εναντίον μας και κατάφεραν να γίνουν το επίκεντρο του αγώνα. Στο τέλος, οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόντουσαν με 4 παίκτες χωρίς κάποιος να καταλάβει πραγματικά το λόγο...  

Ο Γιώργος Κρανάκης, εμφανώς ικανοποιημένος, δήλωσε: "Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη σημερινή προσπάθεια και εμφάνιση... Είχαν πάθος και αγωνιστικότητα, θέληση για τη νίκη και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο κόντρα σε μια αξιόμαχη ομάδα, αλλά και δύο κακούς διαιτητές που δε σεβάστηκαν την προσπάθειά μας. Ας είναι... Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου..."   

Τα δεκάλεπτα: 3-4, 5-6, 9-10 (ημχ.), 13-16, 14-20, 21-28
 
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας,
Κόκκινη: 53:28 Κυπραίος (επικίνδυνο παιχνίδι- δεν κρατήθηκε δελτίο). Δίλεπτα: 1-4, Πέναλτι: 1/3-3/4.  

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Κριεζής, Τζιόκας, Πίτος 4, Κυπραίος 1, Δούγιας 3, Γιαβασίδης, Λασκάκης, Δεληγιάννης 4, Χοτζούδης, Δημάκης 4, Γρηγοριάδης 4, Καλπακίδης, Μέγκας 1, Σκάρλος, Δελημύτης, Τριανταφύλλου. 
 
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 5, Γεωργίου 6, Τόμπρος, Τζηράς 1, Γκέρτσος 3, Στούμπης Π. 4, Νικολαϊδης 3, Αργυράκης 1, Γεωργιάδης, Στούμπης, Ντούνης, Μισαηλίδης, Μαγκαφουράκης, Κλεώπας, Κοτελίδας 5. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7 ΑΓΩΝΕΣ)
 1. ΑΕΚ 12 *
 2. ΠΑΟΚ 12
 3. Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ 12
 4. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 11 *
 5. ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 8 *
 6. ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 6
 7. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 6
 8. ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 5 *
 9. ΧΑΝΘ 4
10. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2
11. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
12. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 0

* ΑΕΚ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ - ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ , ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ 6 ΑΓΩΝΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου