16/5/13

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ "ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ" (ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ - ΕΦΗΒΟΙ ΔΟΥΚΑ 22-0!)

9 σχόλια:

  1. κρίμα τον κόπο των παιδιών...ήταν σαν να τα στείλαμε στο εκτελεστικό απόσπασμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ.
    ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2-3 φάσεις είναι δύσκολες,αλλά οι υπόλοιπες είναι τόσο καθαρές που καταντάει προκλητική η στάση των διαιτητών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άχρηστη Τεχνική συμβουλή της ημέρας: στην επεξεργασία του video στην αργή κίνηση σβήνουμε τον ήχο η προσθέτουμε μια μουσική υπόκρουση αλλιώς ακούγεται αλλοιωμένος σαν τo Requiem του G. Ligeti.
    Όσο για το περιεχόμενο, σε κάθε αγώνα γίνονται λάθη από την διαιτησία απλά όταν είναι υπέρ μας δεν λέμε τίποτα αλλά όταν δεν μας ευνοούν φωνάζουμε για σφαγή. Τα ίδια έκανε και ο Ιωνικός πέρυσι και τι άλλαξε; Σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει αλλά όχι όταν μας πατάνε το κάλο να δείχνουμε βίντεο.
    Ας ασχοληθείτε, εσείς που έχετε τα μέσα (θεσμικά κυρίως) για ότι συμβαίνει στο χαντμπολ και το μειώνει. Στημένα παιχνίδια ακόμα και στα ηλικιακά, όποιος διοργανώνει αμείβεται. Η ανάπτυξη ποτέ δεν ήταν τόσο τραγική όσο τώρα με άτομα που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτή αλλά για την θέση τους, οι κλίσεις στα κλιμάκια είναι προσωπική υπόθεση και δημόσιες σχέσεις. Καμία οδηγία προς τους προπονητές
    των ηλικιακών. Καμία αξιολόγηση σε όλους αυτούς τους δίχως κάρτα προπονητού που μαθαίνουν χαντμπολ αλλά και τρόπο να κάνουν αθλητισμό, στα παιδιά. Καθένας που έχει παίξει λίγο κάνει τον προπονητή στην ποιο τρυφερή ηλικία των παιδιών. Το χάντμπολ στην Αττική χάνεται σιγά σιγά, έχει μείνει βασικά σαν σοβαρό (σοβαρό όχι αλάνθαστο)σωματείο μόνο ο ΔΟΥΚΑΣ η ΑΕΚ είναι τραγικά τυχάρπαστη χωρίς σοβαρές υποδομές και πλάνο στηριζόμενη στα χρήματα που δεν έχει. Αλλά ποιος νοιάζεται σημασία έχει για τον καθένα ο δικός του μικρόκοσμος. Άλλος τρώει ψωμί από το χαντμπολ άλλος γεμίζει τον ναρκισσισμό του, άλλος πουλάει μοριοδότηση και πάει λέγοντας. Πόσοι από τους καλούς παίκτες των ηλικιακών καταλήγουν στις ανδρικές ομάδες; αυτό θα ήταν ένα καλό ερώτημα.
    Να γιατί παράγοντες και προπονητές δε εξηγούν στους γονείς αλλά τους ταϊζουν νίκες, οπαδικότητα και οφέλη, για να στηρίζουν τα προσωπικά τους σχέδια.
    Να γιατί, καλό το βίντεο αλλά κατ΄ουσία παθητικό ακόμα και για έναν έμπειρο όπως ο κ. Μπραουδάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βίντεο είχε μόνο έναν σκοπό. Να καταδείξει μέσω της εικόνας, που είναι αδιάψευστη, ότι δεν πρόκειται για μια "ατυχή" διαιτησία, για ένα αγώνα που οι δύο ρέφερι βρέθηκαν σε άσχημη ημέρα (συμβαίνει σ' όλους μας ενίοτε)και έκαναν πέντε έξι ανθρώπινα λάθη. Εκτός κι αν κάποιος, με 22 σοβαρές φάσεις εις βάρος μιας ομάδας, εξακολουθεί ρομαντικά να υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Μόνο γι' αυτό, λοιπόν, έγινε το βίντεο. Επειδή πολλοί, όπως κι εσείς κ. 2.18, νομίζατε (καθώς δεν είχατε εικόνα) ότι "φωνάζουμε" για "σφαγή" απλώς υπερβάλλοντας.
    Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεστε.
    Β. ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειδα το βιντεο και ως πρωτη εντυπωση εχω να πω οτι ο κ Μπραουδακης θα πρεπει να επανεξετασι τις γνωσεις του πανω στους κανονισμους,
    απο τις 24 φασεις που δειχνει το βιντεο,ειναι ζητημα αν εχει δικιο ο κ Βαγγελης σε 3 !!!!
    θα σας επισημανω τις παρατηρησεις ξεχωριστα για καθε φαση που διαμαρτηρεστε μολις βρεθει χρονος

    ΥΓ
    μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να δουμε ολοκληρο τον αγωνα ?
    γιατι δεν μπορει,και ο Φιλιππος θα εχει να διαμαρτυρεται για καποια σφυριγματα...
    ετσι για να τα βαλουμε στην ζυγαρια και να κρινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομιζω ειναι ξεκαθαρο το γεγονος οτι σε αυτο τον αγωνα η διαιτησια επαιξε καθοριστικο ρολο στην εκβαση του σκορ.Κ.9-18..Ειμαι πολυ περιεργος να δω τις επισημανσεις σας οσον αφορα στους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ που λετε...Το συγκεκριμενο βιντεο το εχουν δει αθλητες,προπονητες ενδεχομενως και διαιτητες...Το ενδεχομενο τα δικα σας ματια να ειναι πιο ΄κοφτερα΄απο εκεινα, που εχουν δει αυτη τη σφαγη,το αποκλειω.Ειναι πεντακαθαρες οι φασεις...Εν κατακλειδι,θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους συντελεσαν στη προσπαθεια να βγει αυτο το βιντεο..
    'Κυριε' τσακωνα το μονο που κερδισατε εν τελει ηταν η στερηση της χαρας του 'ΝΙΚΗΤΗ'....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος επιλέγει να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία όταν καταθέτει την άποψή του. Παρότι, λοιπόν, δεν θα έπρεπε να απαντώ σ' όποιον αποφεύγει να υπογράφει, κάνω μια ακόμα εξαίρεση για τον εκ Θεσσαλονίκης 9.18. Εχω μέγιστη περιέργεια να διαβάσω τις παρατηρήσεις σας για τις 19 από τις 22 φάσεις, που έχω άδικο όπως λέτε. Μέγιστη επειδή οι κανονισμοί είναι σαφείς και ίδιοι σ' όλη τη χώρα (και σ' όλο τον κόσμο), βόρεια και νότια. Θα περιμένω με αγωνία...
    Β.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή