2/1/14

ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ


Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, η Εθνική Ομάδα Εφήβων θα φιλοξενηθεί στην πόλη του Άργους το διάστημα 2-6 Ιανουαρίου 2014.
Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα διαμείνει στην πόλη του Άργους ενώ οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου.
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, στη Νέα Κίο η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ανδρική ομάδα του Διομήδη στις 18:30. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στην συμβολική τιμή των 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Αργολίδας.

Η φιλοξενία της Εθνικής ομάδας Εφήβων είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Άργους-Μυκηνών (διαμέσου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού) και της Περιφερειακής Ενότητας Πελοποννήσου.

Οι αθλητές που κλήθηκαν στην Εθνική Εφήβων από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Παναγιώτη Ιατρούδη και Θεόδωρο Παυλίδη, για την προετοιμασία σε Άργος και Αθήνα (6-9/1), ενόψει των προκριματικών του 
EURO 2014 στην Σουηδία (10-12/1) είναι οι εξής: 
Μπραουδάκης, Ζιβούλοβιτς, Μωραΐτης Μ., Ηλιόπουλος, Πολύδωρος (Α.Σ.Ε Δούκα)
Κρητικός (Πανελλήνιο Γ.Σ), Καρκαλάτος (Διομήδη Άργους)
Κοπαΐδης, Ντουλμάτζης, Τσαμεσίδης (Φοίβο Συκεών)
Τσεσμετζίδης (Π.Α.Ο.Κ), Αποστολίδης (Φίλιππο Βέροιας)Σάββας (Δράμα 86),
Λιούμης, Τσάτσας, Θεοδωρόπουλος (Ζαφειράκη Νάουσας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου