17/11/12

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ομάδας μας μετά τον αγώνα του Άργους...

Η μάχη δόθηκε αλλά η υπέρβαση δεν έγινε... Ο ΑΣΕΔ στάθηκε αξιοπρεπώς στο ντέρμπυ του Άργους, διεκδίκησε τη νίκη για 40 λεπτά από τον Διομήδη αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα των Πρωταθλητών Ελλάδος (25-21). Ας δούμε πώς έζησαν τον αγώνα οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του...  
 
Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κρανάκης, δήλωσε: "...η νίκη του Διομήδη είναι δίκαιη και εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα του Άργους. Ο αντίπαλός μας ήταν ανώτερος και βρήκε τις λύσεις που έψαχνε στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Εμείς αντέξαμε για 40 περίπου λεπτά αλλά η πίεση των γηπεδούχων μας ανάγκασε να κάνουμε πολλά λάθη - 8 στο πρώτο ημίχρονο και 11 στο δεύτερο - που τελικά πληρώσαμε. Δεν κερδίσαμε άμυνες και επομένως δεν τρέξαμε στην επίθεση, δεν πετύχαμε γκολ στον αιφνιδιασμό...
 
Σε κάθε περίπτωση, ο Διομήδης έχει περισσότερες λύσεις και η νίκη του είναι άξια. Βλέπουμε μπροστά και η προσοχή μας στρέφεται στον αγώνα του Δαΐς με αντίπαλο τον Άρη Νικαίας το ερχόμενο Σάββατο όπου οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι."  
 
Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας του ΑΣΕΔ Γιώργος Γεωργιάδης, πρόσθεσε: "Σήμερα παίξαμε πολύ καλά κατά διαστήματα κόντρα στον πρωταθλητή Διομήδη. Θεωρώ ότι αν είμασταν πιο μαχητικοί στα δικά μας νεκρά σημεία και αποφεύγαμε τα πολλά λάθη του δευτέρου ημιχρόνου, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από την καλή εμφάνιση.
 
Όπως και να χει, το σημερινό παιχνίδι έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι τα μέχρι τώρα αποτελέσματά μας και πιστεύω ότι η είσοδός μας στην τελική τετράδα δεν είναι κάτι ακατόρθωτο..."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου