15/11/12

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Στην 5η στροφή της Α1 Ανδρών, θα διεξαχθεί το πρώτο ντέρμπι μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στην προνομιούχο τετράδα των πλέι- οφ.
Ο πρωταθλητής Ελλάδας Διομήδης Άργους υποδέχεται αύριο (20:00- OTE TV) στο κλειστό της Αγίας Τριάδας τον Α.Σ.Ε Δούκα, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από διακοπή τριών εβδομάδων, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, αλλά και των αγώνων του Κυπέλλου.
Πρόσωπο του αγώνα δεν θα είναι άλλο από τον Γιώργο Μαστορογιάννη, ο οποίος για πρώτη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα. Ο πλέι μέικερ του Διομήδη Άργους -ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε στο πόδι- σχολίασε: «Ξεκινάει μία σειρά δύσκολων αγώνων, αρχής γενομένης από τον αυριανό. Ο Δούκας είναι μία ομάδα που παίζει διαφορετικές άμυνες και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία. Πιστεύω όμως ότι το ματς θα κριθεί στην δική μας άμυνα, η οποία πρέπει να μας δώσει και το εύκολο γκολ στον αιφνιδιασμό».
Από την πλευρά του Α.Σ.Ε Δούκα είναι μία καλή ευκαιρία η ομάδα να τεστάρει την ετοιμότητα της. «Είναι ένα ματς κόντρα στον περσινό πρωταθλητή. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά παράλληλα θα πρέπει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε ομάδες όπως ο Διομήδης, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα κάναμε μόνο νίκες, έχοντας ένα βατό πρόγραμμα και δείχνοντας σοβαρότητα», τόνισε ο τερματοφύλακας του Δούκα, Γιώργος Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου