24/11/13

Χάντμπολ Ανδρών: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ - Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ: 20 - 24


Μεγάλο διπλό σημείωσε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου μας στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα, κερδίζοντας την τοπική Αναγέννηση με σκορ 20-24 σε αγώνα που διεξήχθη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Μαγκαφουράκης, Γεωργίου 4, Στούμπης Π. 5, Βασιλόπουλος 1, Αργυράκης 1, Χατζόπουλος 3, Φάμπατς 1, Χριστοδούλου, Στούμπης Δ., Χατσίκας, Αντωνιάδης, Αγγελής, Μυλωνάς 2, Λεωνίδας 3, Ζέκιος, Χατζηκωσταντίνου.

Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 2, Ακάλεστος, Μουντζουρίδης 7, Τόμπρος, Τζηράς 5, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 5, Μανουσέλης 1, Σαμαράς 2, Αιβαλιώτης, Γιαννάδης, Χρηματόπουλος, Φιλίππου, Μπάγιος, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος. 

Πεντάλεπτα: 0-4, 2-6, 2-8, 5-10, 7-12, 9-14 (ημ) 9-16, 11-17, 12-20, 14-21, 17-22, 20-24
Διαιτητές: Συρεπίσιος - Μερτινιάν
Δίλεπτα: 3 - 5
Πέναλτι: 5/6 - 3/4



Γιώργος Κρανάκης: «Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση για την μαχητικότητα που δείχνει σε όλα τα παιχνίδια και τον προπονητή της που αποδεικνύει ότι δουλεύει, έχοντας μία ομάδα που την ξεκίνησε ουσιαστικά από μηδέν. Και αξίζουν πολλά μπράβο και στην διοίκηση για την προσπάθεια που κάνει για την ομάδα και το άθλημα. Εμείς παίξαμε συγκεντρωμένα για 60 λεπτά με καλό τερματοφύλακα και πήραμε μία δίκαιη νίκη».

Παναγιώτης Ιατρούδης: «Συγχαρητήρια στον Δούκα για τη νίκη. Είναι η 3η ομάδα της Ελλάδας και χρόνια τώρα είναι συνεπείς σε αυτό που κάνουν τόσο οι παίκτες όσο και η τεχνική ηγεσία, παρά τις απώλειες παικτών που έχουν κάθε χρόνο. Απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει να παίζεις στο 100% για να έχεις τύχη στο παιχνίδι και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτό. Ίσως φταίει το άγχος, ίσως η εμπειρία του Δούκα».

Στάθης Ζαμπούνης: «Ξέραμε ότι η Αναγέννηση παίζει με πάθος και θα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή και προσέξαμε τις λεπτομέρειες που μας είπε ο προπονητής μας».

Ηλίας Χατσίκας: «Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω ευχαριστήσω τον Πρόεδρο μας κ. Πουρνάρα για την στήριξη που μας παρέχει. Εμείς είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα με αθλητές που δεν έχουν εμπειρία Α1. Ο Δούκας είναι μια έμπειρη ομάδα που οι παίκτες του είναι χρόνια μαζί και βρίσκονται με κλειστά μάτια. Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στον Δούκα να πάρει μεγάλη διαφορά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου