7/11/12

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ - Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ (ΕΦΗΒΟΙ)


Επιβλητική εμφάνιση και εμφατική νίκη με 36-20 επί του Πανιωνίου για τους εφήβους του ΑΣΕ Δούκα, που πέρασαν σαν εξπρές από τη Νέα Σμύρνη στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΧΑ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας με απροσπέλαστη άμυνα προηγήθηκαν με 10-1 στο πρώτο 15λεπτο, επιβάλλοντας απόλυτα την κυριαρχία τους, εκτόξευσαν τη διαφορά ως και στα 19 γκολ (35-16 στο 55') και εύκολα ντούμπλαραν τις φετινές τους νίκες, μετά και το ροζ φύλλο αγώνα στην πρεμιέρα με τον ΔΙΚΕΑ.
Παραφωνία η απόφαση του διαιτητή Λεφάκη να αποβάλλει στο 43'13'' τον Αραπακόπουλο θεωρώντας λανθασμένα ότι ο έντονος πανηγυρισμός του σε γκολ στρεφόταν εναντίον του αντιπάλου τερματοφύλακα.
Την προσεχή εβδομάδα η ομάδα του Δημήτρη Στραβομύτη κάνει το προγραμματισμένο ρεπό της στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος και οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις συνεχίζονται στις 19 Νοεμβρίου το βράδυ (21.30) στο Δαϊς όπου και θα υποδεχθεί τον Αρη Νίκαιας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1-7, 4-14, 8-17 (ημ.), 11-24, 14-31, 20-36
ΔΙΛΕΠΤΑ: 2-4
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 0-1 (ΑΡΑΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ στο 43'23΄΄)
ΠΕΝΑΛΤΙ: 0/3-2/3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΤΣΑΜΟΣ - ΛΕΦΑΚΗΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ): ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ 1, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΤΖΑΝΟΣ (Τ/Φ), ΠΕΡΛΟΡΕΝΤΖΟΣ, ΓΚΟΤΣΗΣ 6, ΑΡΓΥΡΟΣ 1, ΜΠΛΑΧΟΥΡΗΣ, ΛΕΚΚΑΣ 2, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 5, ΔΡΙΜΑΛΑΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ 1, ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ, ΚΟΡΝΤΕΪΡΟ (Τ/Φ), ΧΑΝΤΟΥΜΑΚΟΣ.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (ΣΤΡΑΒΟΜΥΤΗΣ): ΒΑΣΙΛΑΣ (Τ/Φ), ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ 4, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΥΛΩΝΑΣ  5, ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ,
ΚΑΝΑΚΗΣ 3, ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ Ν. 4 (2/2), ΜΠΑΓΙΟΣ 9, ΦΙΛΙΠΠΟΥ 2, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ (Τ/Φ), ΡΟΥΣΣΟΣ,
ΑΡΑΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 4 (0/1), ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ 5, ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ Δ. (Τ/Φ).


4 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΑΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ;ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΆ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΌ ΒΛΕΜΑ ΔΕΝ ΑΞΗΖΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ;ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΠΕΝΝΕΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΣΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ. Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ (ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΡΑΞΕ ΣΩΣΤΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΦΙΣΦΗΤΗΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΑΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ; ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΒΓΗΚΕ, ΓΡΑΦΤΗΚΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΚΡΙΝΕ ΛΑΘΟΣ, ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ.
    ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΟΤΑΝ, ΟΝΤΩΣ, Ο ΑΡΑΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή