11/2/13

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΔΑ

 
Με αντίπαλο την οικοδέσποινα Τυνησία στη 1 μ.μ. συνεχίζονται οι Μεσογειακοί Αγώνες την Τρίτη 12/2 για την Εθνική Παίδων. Η ημέρα περιλαμβάνει δύο αγωνιστικές (2η και 3η) και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί και το απόγευμα (6 μ.μ.) κόντρα στην Ιταλία.
Στο μεταξύ, μετά από την ήττα στην πρεμιέρα με 20-19 από το Μαυροβούνιο, οι δύο προπονητές δήλωσαν:


Παναγιώτης Ιατρούδης: "Μπορούσαμε να νικήσουμε με τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, αν είχαμε κάνει σωστή διαχείριση του τελευταίου 15λέπτου. Ομως, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε κρίσιμα σημεία, ειδικά στο τελευταίο δίλεπτο έγειρε την πλάστιγγα υπέρ ενός καλού αντιπάλου με ιδιοσυγκρασία, ως λαός και ως ομάδα, να πολεμάει μέχρι τελευταία στιγμή. Υστέρησαν επιθετικά κάποια ατού μας, από εκείνα που θα ήταν το κλειδί για τη νικήσουμε. Χάθηκε μια μάχη, ο πόλεμος έχει άλλες επτά ακόμα"...

 Γκόραν Βούγιοβιτς: "Ηταν το πρώτο ματς στη διοργάνωση και γι΄αυτό ήταν πολύ σημαντικό και αγχώδες και για τις δύο χώρες. Εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα της ελληνικής ομάδας, τα φυσικά προσόντα και την αναπτυγμένη τεχνική των παικτών της. Χάσαμε εύκολα την 1η περίοδο, ανατρέψαμε στη 2η και στην 3η περίοδο σταθήκαμε τυχεροί ώστε να πάρουμε τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα. Οπως νικήσαμε, έτσι θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Ελπίζω να παίξουμε ξανά στον τελικό. Νομίζω, άλλωστε, ότι είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Για μας, μάλιστα, δεν είναι πρώτη φορά που βγαίνουμε και παίζουμε έξω από τη χώρα μας. Αυτή η ηλικία πήρε το βαλκανικό πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο του 2011 στη Βουλγαρία. Προετοιμαζόμαστε και εμείς για το Ευρωπαϊκό των Εφήβων και είναι μεγάλη ευκαιρία να βλέπεις τους πιθανούς αντιπάλους σου και να γεμίζεις εμπειρίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου