8/2/13

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΕΙ ΤΥΝΗΣΙΑ !!!!!

Κόντρα σε όσα γράφουν τα ειδησιογραφικά πρακτορεία για την κρίση που έχει ξεσπάσει στην Τυνησία η ΟΧΕ αποφάσισε ότι η Εθνική Παίδων θα μεταβεί στην Τυνησία και θα λάβει μέρος στους 10ους Μεσογειακούς Αγώνες.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής :

Η ΟΧΕ απέστειλε σήμερα το πρωί επιστολή στην Ομοσπονδία της Τυνησίας με την οποία ζητούσε να μάθει την κατάσταση στην χώρα και αν υπάρχει η απαιτούμενη ασφάλεια για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, αλλά και την διεξαγωγή του Μεσογειακού τουρνουά.
Αργά το μεσημέρι η Ομοσπονδία της Τυνησίας απάντησε στην ΟΧΕ, τονίζοντας ότι η κατάσταση στην χώρα είναι ήρεμη, ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, ενώ έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την διεξαγωγή του τουρνουά. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι υπήρξε επικοινωνία με όλες τις ομοσπονδίες και τον Πρόεδρο της Μεσογειακής Ένωσης Φραντσέσκο Πουρομούντο και όλες οι χώρες επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους. Επίσης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παντελής Χατζηιωάννου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την ελληνική πρεσβεία στην Τύνιδα, όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση, ενώ ακόμα υπήρξε συνομιλία και με το Υπουργείο Εξωτερικών.
Μετά από όλα αυτά η ΟΧΕ αποφάσισε η Εθνική μας ομάδα να ταξιδεύσει κανονικά την Κυριακή στην Αφρικανική χώρα για να λάβει μέρος (10-17 Φεβρουαρίου) στο 10ο Μεσογειακό τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου