6/2/13

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ


Με τρεις αθλητές του ΑΣΕΔ στην 16άδα της Εθνικής Παίδων συγκεντρώνεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Παρασκευή 8/2 στην Αθήνα προκειμένου η αποστολή να αναχωρήσει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 10.05 το πρωί μέσω Κωνσταντινούπολης για την Τυνησία, όπου από τις 11 έως και τις 16 τρέχοντος θα διεξαχθεί το 10ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Χάντμπολ.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Ιατρούδης κάλεσε τους Μπραουδάκη Δ., Μωραϊτη Μ. και Ηλιόπουλο Θ. μαζί με τους Λιούμη Στ., Τσάτσα Σ. (Ζαφειράκης), Χαραλαμπίδη Ν., Αποστολίδη Δ. (Φίλιππος), Ντουλματζή Β., Τσαμεσίδη Κ. (Φοίβος), Αθανασίου Θ. (Αερωπός), Ζωσιμίδη Γ. (ΧΑΝΘ), Καρκαλάτο Ν. (Διομήδης), Σάββα Σ. (Δράμα), Κρητικό Ν. (Πανελλήνιος), Τσαναξίδη Χρ. (Αρίωνας), Τσεσμετζίδη Κ. (ΠΑΟΚ).
Στη διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στα παραθαλάσσια γειτονικά θέρετρα της Χαμαμέτ και της Ναμπίλ, θα λάβουν μέρος, εκτός της Ελλάδας, οι εθνικές ομάδες παίδων των Τυνησίας, Ιταλίας, Μαυροβουνίου, Κατάρ, Λιβύης και Κοσόβου. Το σύστημα διεξαγωγής θα είναι "ένας προς όλους", ενώ με την ολοκλήρωση των επτά αγωνιστικών οι τέσσερις πρώτες ομάδες στη βαθμολογία θα διεκδικήσουν σε χιαστί νοκ άουτ ματς την πρόκριση στον τελικό και τον τίτλο.
Η Εθνική ομάδα θα συγκεντρωθεί την Παρασκευή (8/2) το βράδυ στο ξενοδοχείο CAVALLARI PALACE για μία μίνι προετοιμασία. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Μενιδίου την Παρασκευή (21:00-23:00) και το Σάββατο 9/2/2013 (08:00-10:00, 18:00-20:00).
Καλή επιτυχία.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου