14/2/13

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ ( live score )

 
 
Αυτή ναι, ήταν εθνική να τη χαίρεσαι. Να τη βλέπεις, να την καμαρώνεις και να ελπίζεις ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει στο μέλλον, όσο θα μεγαλώνουν οι νυν Παίδες. Με άμυνα για σεμινάριο, απροσπέλαστη (ειδικά οι Τσαναξίδης, Μωραϊτης), στο τέρμα τον Μπραουδάκη να έχει ποσοστά αποκρούσεων 60% (19/32) και με απολύτως καθαρό μυαλό στην επίθεση με αρχιεκτελεστές τους Σάββα και Τσαμεσίδη, επέβαλαν το νόμο τους από το πρώτο δευτερόλεπτο και δεν σκιάχτηκαν ούτε όταν το γήπεδο άρχισε να κοχλάζει για να βοηθήσει τους οικοδεσπότες, ούτε όταν οι Τυνήσιοι απογοητευμένοι άρχισαν να χτυπούν αντί να παίζουν χάντμπολ. Μια εμφάνιση - όνειρο, μια πανάξια πρόκριση στον τελικό.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ: 2-7, 6-7, 5-3
ΔΙΛΕΠΤΑ: 3-2
ΠΕΝΑΛΤΙ: 2/5-4/6
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλαϊντίν - Μαρουάν (Λιβύη)


ΕΛΛΑΔΑ (Ιατρούδης): Λιούμης (τ/φ), Χαραλαμπίδης, Τσεσμετζίδης, Μωραϊτης 2, Ζωσιμίδης 3, Τριανταφυλλίδης, Ντουλματζής 1, Καρκαλάτος, Τσαμεσίδης 4 (2/3), Μπραουδάκης (τ/φ), Τσάτσας, Αθανασίου (τ/φ), Τσαναξίδης, Αποστολίδης, Ηλιόπουλος, Σάββας 7 (2/3).

Ετσι, το Σάββατο 16/2 στις 6.30 μ.μ. στον μεγάλο τελικό (για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους Μεσογειακούς) η Ελλάδα θα παίξει με το Μαυροβούνιο, ακριβώς όπως είχε προβλέψει την περασμένη Δευτέρα στην πρεμιέρα των Αγώνων ο προπονητής τους, Γκόραν Βούγιοβιτς, μετά τη νίκη τους επί της ομάδα μας στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Υπενθυμίζω ότι ο τελικός θα έχει διάρκεια 60 λεπτών (3Χ20) και όχι 45 όπως όλα τα ματς ως τώρα
 
 

ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ
Καλησπέρα από τη Ναμπέλ. Βραδιά ημιτελικών απόψε στους Μεσογειακούς. Βραδιά μεγάλη για την Εθνική Παίδων που διεκδικεί πρόκριση στον τελικό κόντρα στην οικοδέσποινα Τυνησία.

 Ηδη εξελίσσεται ο πρώτος ημιτελικός Μαυροβούνιο - Κατάρ και στο α΄ 15λεπτο το σκορ είναι 9-6.

Νωρίτερα, για το γκρουπ 5-7, είχαμε Ιταλία - Λιβύη 25-11 (9-5, 8-6, 8-0).

Στο 30΄ Μαυροβούνιο - Κατάρ 18-14.

Τελικό αποτέλεσμα μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε, 25-24 για το Μαυροβούνιο (αστόχησε σε πέναλτι το Κατάρ και είχε και δοκάρι για να ισοφαρίσει στο τελευταίο δευτερόλεπτο) που ολοκλήρωσε τον αγώνα με τρεις παίκτες γηπέδου! Συνεπώς, το Μαυροβούνιο είναι η μία ομάδα του τελικού και η άλλη ελπίζουμε να είναι η Ελλάδα. Ο αγώνας θα καθυστερήσει να ξεκινήσει 10-15 λεπτά.

Σας ενημερώνω ότι υπάρχουν και σοβαρά προβλήματα με τις συνδέσεις Ιντερνετ σήμερα στην Τυνησία λόγω βλάβης του παρόχου (Orange) και ελπίζω να μην επηρεάσουν τη μετάδοσή μας.

Στη φάση των ομίλων αντιμετωπίσαμε ξανά την Τυνησία (2η αγωνιστική) και ηττηθήκαμε με 16-12 (είχαμε προηγηθεί 9-7). Βέβαια, άλλο ένας αγώνας βαθμολογίας κι άλλο ένας νοκ άουτ ημιτελικός. Σημειώστε επίσης ότι η Τυνησία είναι αήττητη σε έξι ματς εδώ, με 5 νίκες και μία ισοπαλία (με το Μαυροβούνιο το οποίο την ισοφάρισε σε νεκρό χρόνο με πέναλτι).

Αρχική επτάδα για την εθνική: Μπραουδάκης, Μωραϊτης, Ζωσιμίδης, Αποστολίδης, Σάββας, Τσαμεσίδης, Ντουλματζής.

0-1 Τσαμεσίδης, απόκρουση Μπραουδάκη, Σάββας λάθος και 1-1 στον αιφνιδιασμό, απόκρουση σε Σάββα, δοκάρι Τυνησία, 1-2 Σάββας, 1-3 Σάββας, δοκάρι Τυνησία, 1-4 Τσαμεσίδης, απόκρουση Μπραουδάκη, απόκρουση Μπραουδάκη, πέναλτι για Τυνησία στο 7.20, άουτ (προσπάθησε να λομπάρει!), δοκάρι Τσαμεσίδης, απόκρουση Μπραουδάκη, βήματα Ζωσιμίδης, 2-4 στο 10.00, επιθετικό φάουλ Μωραϊτης, απόκρουση Μπραουδάκη, πέναλτι κερδίζει ο Σάββας στο 11.38, εκτελεί και 2-5, απόκρουση Μπραουδάκη, λάθος Τσαμεσίδης, αιφνιδιασμός Τυνησία, απόκρουση Μπραουδάκη, 2-6 Σάββας και τάιμ Τυνησία λίγο πριν ολοκληρωθεί το α' 15λεπτο (στο 14.08), 2-7 Σάββας και τέλος 1ης περιόδου. Εξαιρετική η Εθνική στην άμυνα έχει παγώσει τους γηπεδούχους. Ιδανικό πρώτο 15λεπτο!

Β΄ 15λεπτο: Απόκρουση Μπραουδάκη, δίλεπτη σε Τυνησία παίρνει ο Τσαμεσίδης στο 16.09 και πέναλτι, εκτελεί ο Σάββας και αποκρούει ο τερματοφύλακας, απόκρουση Μπραουδάκη, πέναλτι κερδίζει ο Τσαμεσίδης, εκτελεί ο ίδιος και 2-8 στο 17.25, λάθος η Τυνησία (παίζουμε φανταστική άμυνα), 2-9 Ζωσιμίδης, 3-9 με λόμπα, όλο το γήπεδο σφυρίζει, κόλαση, λάθος Ντουλματζή, αιφνιδιασμός και 4-9, τάιμ για Ελλάδα στο 20.25 να ηρεμήσει λίγο η κερκίδα καθώς το ματς άρχισε από πλευράς Τυνήσιων να γίνεται πολύ σκληρό με την προτροπή του κόσμου, απόκρουση σε Τσαμεσίδη, 5-9, λάθος Μωραϊτη (έχουν σαφώς επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα), απόκρουση Μπραουδάκη, 6-9, 6-10 Ζωσιμίδης, απόκρουση Μπραουδάκης, μπλοκ σε Τσαμεσίδη, απόκρουση Μπραουδάκη, πέναλτι κερδίζει ο Αποστολίδης στο 25.20, εκτελεί ο Τσαμεσίδης και 6-11, 7-11, 7-12 Μωραϊτης, 7-13 Ζωσιμίδης με αιφνιδιασμό, 8-13, απόκρουση σε Αποστολίδη, απόκρουση σε Σάββα, 8-14 Σάββας, άουτ Τυνησία, απόκρουση σε Ντουλματζή, άουτ Τυνησία και λήξη!
Στο 30΄, 8-14 για την εθνική μας που συνεχίζει εξαιρετικά. Στην άμυνα βοηθάει τα μέγιστα ο Τσαναξίδης (αλλαγή με Αποστολίδη), ο Μπραουδάκης έχει 60% στις αποκρούσεις και το κυριότερο, ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΝ οι διεθνείς από την τρομερά πιεστική ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι Τυνήσιοι στις εξέδρες.

Γ΄ 15λεπτο: Διακοπή στο 30.16 για τις πρώτες βοήθειες στον Σάββα (δεύτερη φορά που τον χτυπάνε), άμυνα 4-2 από την Τυνησία, δοκάρι η Τυνησία στον αιφνιδιασμό, πέναλτι κερδίζει ο Μωραϊτης και δίλεπτη για την Τυνησία στο 31.24, εκτελεί ο Τσαμεσίδης στο δοκάρι, λάθος η Τυνησία, δίλεπτη παίρνει ο Αποστολίδης (ήταν κόκκινη, αλλά δίστασαν οι Λίβυοι διαιτητες) στο 32.27 και πέναλτι, εκτελεί ο Σάββας και 8-15, 8-16, λάθος Σάββας, 9-16, λάθος Τσαμεσίδης, απόκρουση Μπραουδάκης, μπλοκ Τσαναξίδης, ριμπάουντ και πέναλτι για Τυνησία, άουτ!!! στο 36.00, 10-17 Μωραϊτης, δίλεπτη σε Ντουλματζή στο 36.56, απόκρουση Μπραουδάκη, πέναλτι για Τυνησία, αποκρούει ο Μπραουδάκης, μαν του μαν σε όλο το γήπεδο από τους Τυνήσιους, απόκρουση σε Τσαμεσίδη, απόκρουση Μπραουδάκης, απόκρουση σε Μωραϊτη, απόκρουση Μπραουδάκη και πέναλτι για Τυνησία, 11-16 στο 40.30, 11-17 Ντουλματζής, απόκρουση Μπραουδάκης, χτύπημα και σε Ντουλματζή, παίζουν βρώμικα οι Τυνήσιοι, άουτ Τυνησία, τάιμ Ελλάδα ενώ απομένουν 2,5 λεπτά για τη λήξη και η πρόκριση στον τελικό δεν χάνεται. Κρίμα που δεν έχετε την ευκαιρία να βλέπετε τον αγώνα, οι διεθνείς είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ.
Χτύπημα σε Καρκαλάτο, λάθος Τσάτσας, δίλεπτη σε Ηλιόπουλο στο 43.53 και πέναλτι, 12-17, λάθος Χαραλαμπίδη, το γήπεδο αδειάζει, φεύγουν οι Τυνήσιοι, θα έρθουν αύριο για τον τελικό της παρηγοριάς, 13-17, επιθετικό Τσάτσας και ΤΕΛΟΣ!!!! ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 6.30μ.μ.

3 σχόλια:

  1. travikste kamia fwto an ginete na doume thn siglonistikh atmosfaira an ginete!! kai pali sinxaritiria gia tin prospathia pou kanete!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΘΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή